Primavera Sound ’06

Ell treballava allà, i jo empipada perquè en aquests tres dies gairebé no ens veuríem. El primer dia així va ser, el dijous dia 1 no ens vam veure en tot el dia, i a més jo no em trobava massa bé (raó per la qual el dia va passar encara més lent). El divendres en principi tampoc ens veuríem però al final vam poder quedar per dinar, ens veuríem només dues hores i ell marxaria a treballar al festival. Curiosament vaig poder entrar al lloc on ell es passaria tota la nit treballant (no estava exactament dins del recinte on hi havien els concerts), i per tant vaig decidir fer-li companyia durant les hores que hagués de passar allà, i donar-li un cop de mà si feia falta.

Al final vaig treballar bastant, perquè tot feia falta en poc temps, i em vaig passar quatre hores traduint cròniques dels grups que hi actuaven. Però ja m’estava bé fer coses.

A les 24h vaig aconseguir entrar al festival (no pregunteu com…), i m’ho vaig passar teta. Hi havien grups tocant constantment a tot arreu. Allà on mirava hi havien llums, escenaris, gent, músics, més gent, més llum, fum, propaganda d’Estrella Damm, brutícia… Vaja, tot el que hi ha a un festival. I, asseguts a la gespa, vam veure el concert de les ESG que em va agradar moltíssim (sobretot sabent la seva història). A les 3.30h aproximadament estàvem sortint per la porta.

El dissabte 3 el vaig tornar a acompanyar per ajudar-lo que, pobre, tenia molta feina. I (tampoc pregunteu com…) vaig tornar a aconseguir entrar a veure els concerts. També va estar molt bé, tot i que els concerts no eren tant bons (pel meu gust) com els del dia abans. Això sí, fins les 4 de la matinada ens vam estar per allà de festa, però després a dormir que al dia següent teníem actuació.

4 Responses to “Primavera Sound ’06”

 1. iuki says:

  Vaja, així que ELL treballava al Primavera Sound (i tu, de rebote, doncs també) eh? 😉
  No vas veure pas als de “I’m from BARCELONA”? xDDDD

 2. Aliiasa says:

  Doncs, no vaig poder (tot i que m’hagués agradat) perquè ells van actuar el dijous, i jo aquest dia no hi vaig anar. Em van dir que eren uns 25 i que gairabé no cabien a l’escenari, però això sí, diuen que van crear molt bon rotllo al públic.
  El divendres vaig veure alguns d’ells rondant pel festival (de festa) i encara anaven cantant i tal, semblaven bona gent.
  Ho deies per alguna cosa en concret?
  Petons!

 3. iuki says:

  Jo no hi vaig estar, eh! per res, que em van fer gràcia quan els vaig veure en un video per aqui el youtube 😀 són la canya, em moro de riure!! ^^
  smuac!

 4. Aliiasa says:

  Jaja, jo també vaig veure aquest video abans d’anar al festival i és per això que m’hagués agradat veure’ls ;).
  Petonets!

Leave a Reply