Les meves excuses

Fa temps que no escric, tant que fins i tot em fa vergonya escriure sense donar-vos una explicació de tot plegat. Estic sense internet i em connecto molt poc, massa poc pel meu gust, així que demano disculpes per tenir abandonada a la gent que visita el blog i us asseguro que escriuré sempre que pugui.

De totes maneres, m’agradaria dir-vos també, que les coses em van prou bé, que estic més relaxada aquesta Setmana Santa tenint en compte l’estrès que duia a sobre… Però això s’acaba aviat… Encara que ara me’n vaig amb els amics a veure si bec i amb la borratxera m’oblido que em queden 5 dies de pau.

4 Responses to “Les meves excuses”

 1. aina says:

  això: surt i diverteix-te!
  millor?
  🙂

 2. iuki says:

  ESAAA BORRATXERAA!! sisi.. ja ho dius bé, ja.. però amb moderació 😉
  No vull que el pròxim post es digui: “El coma etíl·lic” jejejeje

  a cuidar-se wapa! 😉
  muacksss!!!!

 3. Aliiasa says:

  aina:
  Doncs sí, les festes sempre em fan sentir-me millor… Potser un pèl més cansada el dia següent, jeje.
  Molts petons!

 4. Aliiasa says:

  iuki:
  Tranquila de moment mai no he begut tant com per perdre el sentit. Ja sé que ho diuen tots, però en el meu cas és cert: jo controlo.
  Petons i abraçades!

Leave a Reply