Quan arribarà el moment de sortir?

He caigut en un forat que vaig excavar jo quan em sobrava temps. Però no m’importa, perquè mentre estic aquí dins ningú em molesta. Hi ha silenci, i no tinc obligacions, i encara que la gent normal no viu en un forat, jo ja m’estic habilitant per poder viure aquí durant molt de temps. Tant com calgui.

Costa d’entendre, ja… Però des de un forat, també costa escriure.

12 Responses to “Quan arribarà el moment de sortir?”

 1. iuki says:

  🙁
  Des d’un forat…. Costa d’entendre, costa d’escriure…
  Però també costa AJUDAR quan estàs aquí dins. Jo et convido a sortir-hi, per què moltes vegades, el món exterior que ens han fet no és tant dolent com sembla. Prova-ho!

  petonasssoss!!!!!!! i cuidat molt! 😉

 2. Aliiasa says:

  Gràcies iuki, sembla que cada dia tinc més ganes de sortir. Però vull estar segura del que faig, no vull tonrar a caure.
  Molts petons i abraçades!

 3. Coral says:

  aïllat en un forat on tu mateix t’has enterrat?

 4. Aliiasa says:

  No m’he enterrat jo, hi he ensopegat, i ara em fa por sortir per si torno a caure…

 5. iuki says:

  És una possibilitat que has de tenir present, aquesta del “tornar a caure”, però no ha de ser una “obsessió”. Crec que hauries de tenir al cap coses alegres i no pensar en el que tornarà a passar…
  Intenta ser feliç, maca :_) Estem aquí!

 6. Aliiasa says:

  Gràcies iuki això m’anima, això sempre anima…
  Un petonàs, i moltes gràcies a tots per ser-hi ;).
  Molts petons i abraçades!

 7. Lupus says:

  Sempre hi ha la possibilitat de tornar a caure, però també hi ha la possibilitat de que dintre del forat hi hagi un altre forat més fons… La por a tornar a caure no ha de fer que et quedis en un forat o que deixis de caminar.

  No podem viure patint per si tornarem a caure. Hem de disfrutar dels passos que donem i que ens permeten continuar endavant 😉

  Una abraçada ben forta del teu terç xD

 8. iuki says:

  Com estan anant aquests dies?
  petoneeets!! 😉

 9. AlImbUrg says:

  Has de buscar la bona direcció, aixì quan surtis del forat i comencis a caminar segur que no et perds i no tornes a caure al foart!!(almenys en el mateix forat, en trobaràs d’altres segur, però un cop has sortit d’un, els altres són molt més fàcils!!)
  Sort !!

 10. Aliiasa says:

  Lupus:
  Pot ser que no torni a caure mai… Sembla que ja he tret el cap i que les coses segueixen endevant. No m’he de capficar, però a vegades hi han coses que m’amoïnen…
  Quan tingui la oportunitat sortiré del tot, però m’agrada pendre’m el meu temps, encara tinc esperança…
  Petons, terç!

 11. Aliiasa says:

  iuki:
  Segueixo una mica estressada, a més ara tinc problemes amb internet i no em puc connectar tant com voldria…
  Com he dit al Lupus, cada cop tinc més esperança, i no falta gaire perquè segueixi endevant fora del forat fosc on encara m’amago.
  Molts petons i abraçades!

 12. Aliiasa says:

  AlImbUrg:
  És el que estic fent ara, busco el millor camí, sense massa entrebancs per no tornar a ensopegar. Però a vegades no depen de mi que el camí sigui llis i recte. De totes maneres gràcies per aconsellar-me.
  Un petonet.

Leave a Reply