Un somni

Avui he somiat que, estava a un núvol, blanc, fet de cotó, molt suau. Estirada, i al meu costat tu, estirat amb mi, parlant. No et sentia, tot semblava estar molt lluny, encara que et tenia al costat, però la teva mirada era la de sempre, aquella tan dolça que tant m’agrada. M’agafes la mà, dissimuladament, com si algú en pogués veure, i jo estava nerviosa, com si d’alguna cosa nova es tractés. Tot semblava anar molt lent. Estàvem agafats i tan aprop per fer-nos un petó, que el meu cos ja tremolava. Però el despertador a fet la seva feina i m’he hagut de llevar. Tot el dia he estat pensant en tu.

4 Responses to “Un somni”

 1. NOnameGIRL says:

  M’agradaria molt coneixer el significat dels somnis… A tu no?

 2. Aliiasa says:

  Si, a qui no? Però no seria tan divertit…

 3. NOnameGIRL says:

  ¡¡¡ BoN NaDaL !!!!!!!!!!

  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 4. claudia says:

  continua escribint siusplauu!

Leave a Reply