Hivern a la ciutat

Neu_platja.jpg

Diuen que demà pot nevar a Barcelona, a veure si és veritat. Sempre alegra pensar (només pensar) que no vius en una ciutat transitada, monòtona, aburrida i contaminada, sembla que la neu ens indiqui que també formem part del món natural, encara que a vegades ens oblidem (o només m’oblido jo?).

Demà agafaré el paraigües, per si de cas, i m’abrigaré molt per no passar fred. Si neva vull estar preparada. Si no neva, caminaré amb el meu paraigües i la meva bufanda per la ciutat transitada, monòtona, aburrida i contaminada que tant m’estimo.

11 Responses to “Hivern a la ciutat”

 1. mar says:

  ara no sé on més ho he llegit això de que nevarà…
  uiiii… m’encanta quan neva a la vora del mar. Té un “no-sé-què” especial la neu a la platja. Recordo que un any va nevar, no sé si al 83 o 84… ufff i jo encara era jove (però molt més gran que tu a les hores)

  un petó

  gràcies pel teu comentari

 2. Aliiasa says:

  De moment de neu res… Però jo porto el meu paraigües per si de cas (bueno… també per la pluja, jeje).
  Un petó i gràcies per visitar-me ;).

 3. iuki says:

  ieei! a Bcn ciutat és una llàstima, per què no ha nevat :__( però, jo sóc de Martorell (o almenys és on visc ara) i aquí està tot blanc, blanc, blanc.. i realment, és preciós… Sembla que aquest blanc et renovi per dins… és especial, sí…

  un petonet!

 4. aina says:

  avui sí aliiasa? per casa meva han quedat alguns parcs enblanquinats.. llàstima que tot es fon massa de pressa..

 5. Malkav says:

  Vaig tenir la ¿sort? de veure nevar a Barcelona quan hi “”vivía””, ara he tornat a casa, a Lleida, i està nevant. Però la neu no quallarà.

 6. Aliiasa says:

  Per la iuki:

  Ahir va sortir Martorell per les notícies de pasada. Tot blanquet, quina enveja ;). Aquest blanc m’inspira tranquil·litat, potser hauria d’haver anat per allà Martorell i relaxar-me…
  Petons!

 7. Aliiasa says:

  Per l’aina:

  Per aquí només ha caigut aigua-neu i pedra. Però de neu res de res… Amb la ilusió que em feia… Però encara no s’ha acabat l’hivern, a veure si d’aquí a que acabi veig la neu caient lentament del cel.
  Un petó!

 8. Aliiasa says:

  Pel Malkav:

  Fa un parell d’anys va nevar bastant per aquí Barcelona, no va cuallar, però els cotxes estaven blanquets i les branques dels arbres també.
  Espero que hagis disfrutat de la neu que ha caigut a Lleida, i si encara neva fés una boleta de neu de part meva i tira-la contra el terra (per l’estrès va genial!).
  Un petó!

 9. iuki says:

  Doncs ja saps, quan vulguis, els de Martorell, t’esperem!! :__)

 10. Aliiasa says:

  Això m’ho apunto!
  Un petonàs!

 11. iuki says:

  jejejejeje 😉

Leave a Reply