Dies estranys

Fins fa una estona estava enfadada per unes criaturades que m’han fet ràbia. Tenia pensat escriure sobre això avui al blog. Però sempre prefereixo escriure coses bones i com que m’acaba de passar una doncs us la explicaré.
El meu germà, que al gener em farà tieta, viu a Múrcia. Feia un mes o així que no parlàvem, i m’acaba de trucar. Em parlat una bona estona, i m’ha dit que m’enyora, que té ganes de veurem i que… la setmana que ve vindrà!
Fa cinc mesos que no el veig, ni a ell ni a la seva dona (amb el nen que té a la panxa), ni al meu nebot que ja gairebé té 6 anys.
Així que quan falten 2 minuts perquè acabi, m’ha alegrat un dia que feia mala pinta.

2 Responses to “Dies estranys”

  1. aina says:

    sempre hi ha detalls que ens arreglen una mala estona.. m’alegro que la trobessis 😉 abraçades (futura) tieta

  2. Aliiasa says:

    Gràcies, ja tinc unes ganes de poder-lo agafar.. 😛

Leave a Reply