Moments

Passejava la seva mirada pel meu cos repassant-lo com ell volia. Tenia uns ulls bonics i una mirada dolça que em deia moltes coses. Sentia com m’estava acariciant de lluny, sense tan sols apropar un mà a la meva figura. Sense adonar-nos ens estàvem mirant i va ser quan les nostres mirades es van creuar que vam apropar-nos.
No calien les paraules, els dos volíem el mateix. Li vaig oferir la meva mà, ell la va agafar amb un moviment molt suau i la va tocar. Acariciava els meus dits i el palmell, i mirava la mà com si fos l’últim cop que la veuria. Amb el seu dit dibuixava ones invisibles des de els dits fins el canell, i aquest cop seguia pujant pel braç i pel coll, i pujava per la barbeta i em va roçar els llavis.
Vaig mirar la seva cara, estava concentrat, no volia espatllar-ho.
Es respirava tranquil·litat en aquella habitació i potser això és el que més m’agradava.
Pensava moltes coses, analitzava la situació i sabia el que passaria. Justament llavors ell s’apropà molt a poc a poc, jo també em vaig apropar i ens vam fer un petó. Un petó curt als llavis.
Ens vam separar tan a poc a poc com ens havíem ajuntat, i no havíem deixat de mirar-nos en cap moment. Li vaig somriure. Em va picar l’ullet.

2 Responses to “Moments”

  1. aroa says:

    Jo vull escriure aixi! Com veus, les meves fotos i jo ja estem per aquí! 😛 Besitos!

  2. Aliiasa says:

    Gràcies wapa, ja he fet una visiteta ;)!

Leave a Reply