Arc de Sant Martí

Arc de Sant Martí

… i al final hi ha una olla plena d’or. Però no és tan senzill… l’olla està vigilada per un gnom avariciós que farà el possible per a que ningú s’emporti aquell botí. I el dia que algú aconsegueixi vèncer-lo deixarà d’existir l’Arc de Sant Martí, ja no el veure’m més. Però no et preocupis, a tothom li sembla tan preciós que mai, mai mai ningú farà que desaparegui. Jo un dia vaig veure com una bruixa malvada volia aconseguir-lo, però en intentar arribar es va perdre amb la seva escombra i ja mai més l’han tornat a veure.

Diuen que quan estas tan a prop de l’olla que els ulls et brillen amb la seva lluentor, veus l’Arc de Sant Martí tan i tan bonic i et fa sentir tan feliç que oblides quina era la teva intenció. I els dolents més dolents es tornen bons. Això no sé si és veritat, però el que si que sé és que mirar l’Arc de Sant Martí t’ha de fer somriure, mira’l i pensa en mi.

Leave a Reply