Roma 2009

Pantheon

Aquest nadal hem anat de viatge a Roma. El resum és el següent:

El millor: La nostra organització. Anàvem amb audio-guies, portàvem guies de conversa, ens planejàvem la ruta de cada dia… Vaja, que anàvem preparats.
El pitjor: La poca informació que et proporcionen els romans. A les parades d’autobús no hi ha el recorregut, els monuments no tenen informació i si la tenen la tenen només en italià (alguns italià i anglès), hi ha molts carrers que no tenen placa amb el seu nom…
El més sorprenent: El Pantheon. L’havia estudiat i per tant sabia moltes coses sobre ell, però no m’imaginava que fos tan gran ni que estigués tan ben conservat. El Colosseu també em va agradar molt, però era tal i com jo me’l imaginava.
El més decepcionant: La Capilla Sixtina. Està bé, però me’l imaginava molt més impressionant i trobo que està molt mal il·luminada i cuidada. Empate amb la pizza.

Total, un bon viatge on m’ho he passat súper bé, però si m’ho he de pagar jo no repetiria (com a mínim fins d’aquí molt de temps). Em quedo amb les coses bones: els monuments, l’organització, el latte macciato, la pasta, l’hotel, els preus (amb alguna excepció) i la companyia. Tot i així segur que em deixo coses…

Leave a Reply