Els meus reis mags

Arbre nadal Londres

La nit de reis sempre havia estat una nit especial. Ho dic en passat i no és casualitat. Ara ja ni ho celebro.

Recordo aquelles nits com (gairebé) el millor de la meva infància. Quan era petita ho vivia com qualsevol nen, igual. La cavalcada; deixar torró pels reis i aigua pels camells; deixar una sabata sota l’arbre de nadal; anar a dormir amb nervis; llevar-me amb tota la il·lusió del món; i per descomptat, obrir els regals i trobar-me amb allò que havia demanat.

La qüestió és que és ara que m’he fet gran quan ho he pogut valorar. I és que jo mai no em vaig trobar una muntanya inhumana de regals, l’economia de la família no ens ho permetia, però en canvi, els meus pares sempre es muntaven unes històries súper xules per tal de que l’impacte fos més gran. I ho aconseguien.

Un dia, per la nit, van picar a casa i em van fer obrir a mi. A la porta hi havia un sac amb alguns regals i una carta per explicar que tornarien més tard per deixar la resta dels regals. Un altre dia, em vaig trobar la casa absolutament plena de globus (a mi m’agradaven molt). Un altre dia, vam gravar al Pare Nöel sortint de la xemeneia de la masia dels meus tiets…

Amb això vull dir que a vegades no és tant els regals en si, sinó que l’espectacle del que s’acompanyen també fa que ho visquis de la forma més especial possible. I els nens, tard o d’hora ho valoren. Això segur.

Leave a Reply