Vocació

Avui, parlant amb una noia que em sembla molt i molt interessant, m’ha fet reflexionar. M’explicava com de feliç li fa treballar amb nens. És mestre i durant un temps va estar treballant amb nens de l’etapa infantil i la primària. Deia que, el fet de veure crèixer aquells nens, el fet de veure com aprenen de tu (i tu d’ells!), el fet de veure com t’escolten, el fet de que t’expliquin coses, etc. la fa profundament feliç.

I se li nota. És la típica noia que se li nota que li encanta la seva feina. I penso que això és molt i molt important i sobretot ho és per als mestres i els educadors. Han d’anar a treballar amb ganes, han de ser actius, han de ser receptius, han d’estimar als seus nens… Fins i tot han d’estimar aquell nen que té problemes, aquell conflictiu i aquell que sempre està sol.

Avui he tingut més clar que mai a que vull dedicar-me tota la meva vida. Quina és la meva vocació. Sembla, doncs, que vaig pel bon camí.

One Response to “Vocació”

  1. mar says:

    no és que m’agradi el nadal, però em serveix d’excusa per passar a saludar als amics…
    Que tinguis un feliç any 2009!
    una abraçada

Leave a Reply