Quatre de vuit amb l’agulla

Avui, d’aquí a una estona, pot ser que tornem a fer història. Ho tenim a l’abast, només ho hem de fer realitat. Tinc ganes de celebrar aquest èxit amb tota la colla, aixecar els braços enlaire i cridar ben fort el nom de la nostra colla. Tinc ganes de plorar d’alegria amb tots vosaltres, d’abraçades a tort i a dret, de felicitacions, de petons, de cava… Tinc ganes d’aixecar a la canalla, i otorgar-lis el triomf del castell. Tinc ganes de que el Presi ens digui que a les 18h passaran el video al local. Tinc ganes de que tot surti bé d’una vegada, perquè de veritat que som uns desgraciats.

Així que espero que els nervis que tinc ara recòrrent el meu cos i els nervis que suposo deu tenir tothom, es quedin a casa i que un cop a plaça tots estiguem pel que hem d’estar que és el quatre de vuit amb l’agulla. Ànims colla, que la mala sort no pot durar sempre… i d’entrada sembla que avui, com a mínim, no plou!

Actuació a la plaça Valentí Almirall (al barri del Clot de Barcelona), a les 12h del migdia.

Leave a Reply