Primer pilar de 6 descarregat

Molt més del que jo mai m’hagués pogut imaginar… Un somni fet realitat. Quants cops havia pensat en aquest moment? Quantes vegades m’havia imaginat celebrant aquest castell? Va arribar el dia i no va ser com m’havia imaginat, va ser millor. Les llàgrimes van inundar la meva cara i, abraçada al President, no deixava de rebre felicitacions. Sempre recordaré aquell moment, el moment en que el castell deixava de ser carregat per a ser descarregat. El castell impossible, aquell que Barcelona mai no ha tingut i que ara té, el castell més fràgil, el castell que necessita més hores, el castell que menys persones fan… Sí, aquest castell ja és nostre; de tots.

Foto: Primer pilar de 6 descarregat pels Castellers de Barcelona, el diumenge 26 d’Octubre de 2008 a Molins de Rei.

Leave a Reply