Carles Francino (fill)

Sóc una de les poques persones que deu quedar pel món que encara segueixen la sèrie Hospital Central (o això o sóc la única que a més de seguir-la reconeix que la segueix). Doncs bé, l’altre dia, a Torredembarra, vam sortir al bar de cada nit: el Nose, i ens vam trobar amb el Carles Francino (no el presentador de les noticies sinó el seu fill) o en Rai d’Hospital Central.

Es va passar tota la nit assegut a la taula del costat nostre amb una dona gran que semblava la seva mare i dos homes també grans que no sé qui deurien ser… Bevien vi. I relament semblava que s’avorria bastant (com podeu veure a la foto). Vam estar a punt de dir-li si volia fer unes partides a cartes amb nosaltres, però no era plan.

Això sí, quan va aixecar-se per marxar ens vam decidir i li vam demanar si es podia fer una foto amb nosaltres (dues amigues i jo), i molt amable se la va fer.

Després vam entrar en una conversa que va durar molt sobre si hauríem o no d’haver-li demanat la foto. Ell deia que és com si ens trobessim a un metge a la taula del costat i li anessim a dir que fa uns dies que ens fa mal el dit gros del peu. A mi no m’ho sembla, jo crec que a ells els hi fa bé que se’n parli d’ells (com ho estic fent jo ara) i que tot i que no els hi deu fer gràcia que els parin cada dos per tres d’altra banda els deu motivar per saber que hi ha gent que els segueix.

No sé si li va molestar, però (encara que no ho llegirà mai) li demano disculpes si va ser així.

2 Responses to “Carles Francino (fill)”

 1. aina says:

  caram… jo no segueixo hospital central, però sí que veia ventdelplà 😉
  jo segurament no li hagués dit res, més que res perquè em fa mooolta vergonya, i perquè penso que a ells tampoc els hi ha de fer gràcia que els parin cada dos per tres per demanar-los fotos o autògrafs mentre estan tranquil·lament fent la seva. però això va a gustos. potser a algú d’aquests li encanta que el parin… però mira, tu ja pots presumir de foto :))

  i veig que has tingut unes bones vacances 😉 bentornada!

 2. Aliiasa says:

  aina:
  La veritat és que jo tampoc no li hagués dit res, va ser una de les meves amigues la que es va atrevir. Aquesta foto li vaig fer d’esquenes desde la meva cadira per a justificar que l’havia vist (ja que no em pensava que després ens fariem la foto amb ell), jeje.
  Les vacances genials… I a més encara no han acabat!
  Petonets!

Leave a Reply