Desanimada

Flors

Avui m’he desanimat sense motius. He estat donant-li voltes a una cosa que últimament em preocupa bastant i cada cop la veig més lluny. Crec que m’estic sacrificant molt, massa, i no sé (i no puc saber) si servirà per alguna cosa o només serà temps perdut.

Les coses no van pitjor que fa una setmana, però veig que el temps se’m tira a sobre i encara vaig tan o més perduda que al principi. M’agrada, perquè això és una cosa nova que se surt de la rutina, però no vull haver d’esperar més, vull saber ja que passarà, cap a on tirarem.

Bé, deixo de parlar en codi perquè al cap i a la fi només m’entenc jo. Només vinc a dir que porto uns dies una mica negativa. Em desanimo jo sola i el pitjor és que (en principi) no tinc raons per a fer-ho. Per això poso aquesta foto, perquè em recorda a l’estiu i a veure si així m’animo una mica.

Leave a Reply