Londres 2007

Demà a aquesta hora estaré a Londres, i allà m’hi estaré fins el dia 30. Anirem junts, i serà el primer cop que viatgem junts en avió, i serà el primer cop que sortiré d’Espanya i del que vindrien a ser el Països Catalans.

Demà començarà aquest viatge que tant de temps portem esperant. Demà passarem la primera nit a l’hotel de Pimlico. Demà serà quan ens perdrem per l’aeroport i quan alguna cosa no sortirà com ens esperàvem. Demà serà quan ens regiraran les bosses. Demà serà quan ens cagarem en Renfe. Demà serà quan estarem nerviosos. Demà serà quan ens congelarem. Demà arribem. Demà… per fi.

Bones festes a tothom. Un altre any s’acaba, un altre any comença…

One Response to “Londres 2007”

  1. efe says:

    Quina sort!! I jo ací tancat a casa. Quina enveja.

    Bones festes i passa-ho bé.

Leave a Reply