In fraganti

Tortugues

Quina gràcia anar pel zoo i trobar-te amb aquestes coses… La veritat és que no sé si trobar-te amb coses d’aquestes és normal, però a mi em va sobtar molt! Que bé s’ho passen, no?

6 Responses to “In fraganti”

 1. iruNa says:

  Buf! jo crec que ha de ser una mica complicat això no? Bé suposo que s’ho deuen passar… però sembla difícil. De totes maneres la imatge és molt curiosa i no crec que sigui molt normal trobar-se amb aquestes situacions. No sé… suposo que tinc la imatge de les tortugues com animals lents i mandrosos… i és clar, posar-se a fer aquestes coses… no sé cada quan ho fan, però no tenen pinta de ser molt actives! jeje
  Molt bona foto!!

 2. Aliiasa says:

  iruNa:
  A mi també m’ho va semblar això de que no deu ser massa habitual perquè tenen pinta de ser molt mandroses (com a mínim és la fama que tenen). I les pobres han de fer un esforç brutal ja que amb la closca i tot ho tenen difícil…

  Gràcies, una abraçada ben forta!

 3. L'Avi.- says:

  huuuum!… Sent tant lentes com son les tortugues… quan els deu durar l’orgasme?…

 4. Aliiasa says:

  Avi:
  Buf! No m’ho vull ni imaginar! Jeje.

 5. mar says:

  ui, jo en tinc dos al jardí de casa (no tan grans però deunidó) i lo més curiós és els sorolls que fa el mascle i com estira el coll amunt i el cap obrint la boca… en fi, que disfrutin que són quatre dies.

  petons guapíssima!

 6. Aliiasa says:

  mar:
  Jajaja, doncs no recordo si aquests feien sorolls… Això del coll sí, i a la foto es pot veure, i la veritat és que era molt curiós…
  Una abraçada!

Leave a Reply