Loituma – Leva’s polka

Un dia anant a una actuació de castells un amic ens va posar al cotxe aquesta cançó i em va agradar molt. Li vaig demanar el nom però se’m va anar del cap i ara al cap d’uns mesos he pogut saber quin és el títol. Simplement genial, em posa de tan bon humor que no pararia de sentir-la en tot el dia.

El més curiós del cas és que el meu nebot de un any i mig (ohhh!) cada cop que escolta una versió d’aquesta cançó que sortia a un anunci (Holly Dolly), es posa a riure i a ballar com un boig. Però mai no m’havia pensat que era una versió de la cançó!

Aquí la deixo.

5 Responses to “Loituma – Leva’s polka”

 1. Carme says:

  Doncs alegre sí que ho és! I el teu nebot devia estar graciosíssim ballant aquesta cançó!

 2. Aliiasa says:

  Carme:
  M’encanta! (La cançó i el meu nebot :P)

 3. efe says:

  Sobretot m’agrada la lletra.

 4. Aliiasa says:

  efe:
  Sí, sí, sembla que no digui res, però la vaig trobar traduïda a una web i sembla ser que sí que diu coses… Una passada!

 5. mar says:

  bon dia, aliiasa
  M’agrada tenir la casa plena d’amics i per això venia a convidar-te a la inauguració del nou “brisalls”. Espero que t’agradi.
  mar

Leave a Reply