La nit al dia

La nit al dia

Sona el despertador i et noto al costat. El paro. Em giro cap a tu i et miro. M’apropo i t’abraço i em torno a dormir. Sona el despertador altre cop. El paro. Et mous. Et faig un petó a la galta. M’estiro i em dormo. Sona el despertador. El paro. M’aixeco.

Segueix fent mandra llevar-se d’hora, però com a mínim començo bé el dia, al teu costat.
És de nit quan començo el dia.

4 Responses to “La nit al dia”

 1. iruNa says:

  Ja m’agradaria a mi desperar-me així cada dia!!! encara que fos de nit… jeje..

 2. Aliiasa says:

  iruNa:
  Doncs ja et dic, és molt i molt agradable! Tot i que seria una mica millor si ja hagués sortit el sol :P. Petonets!

 3. aroa says:

  I tant que es comença el dia aleshores 🙂 Un petonas!

 4. Aliiasa says:

  aroa:
  I tant… Quin canvi :P. Un petó per a tu també.

Leave a Reply