Com un animal

Et veig empresonat com un gos. Engabiat com un ocell. Maltractat com una rata. Les teves llàgrimes es barregen amb les meves (tot i que tu no les veus), i les meves paraules semblen insuficients. Jo em faig la forta i tu t’ho creus. A tu et veig tan desfet que em sembla que no podràs aguantar, però aguantaràs.

Les coses per aquí són diferents, i així ha de ser.

4 Responses to “Com un animal”

 1. Efe says:

  Uff, no puc dir res, és clar. Només que a tu et toca fer de recolzament. I que has de ser forta —o semblar-ho.

  Un abraçada i ànims

 2. Aliiasa says:

  Efe:
  Això és el que faig… És difícil, però com a mínim ho intento.
  Una abraçada per a tu també.

 3. aina says:

  osti tu… em deixes sense paraules noia…
  intentar-ho ja és molt, i al cap dels dies, se’t reconeix l’esforç, ja ho veuràs. més d’ànims, per si et fan falta…

 4. Aliiasa says:

  aina:
  Moltes gràcies, els ànims sempre m’estan bé perquè els necessito… Un petó!

Leave a Reply