Carta a ningú

Hola,
suposo que no esperaves rebre aquesta carta, i de fet jo tampoc esperava escriure-la. Tant de bo no ho hagués de fer, però a aquestes alçades ja em veig obligada. Massa temps, saps?

És una carta per acomiadar-me de […]. No és que me n’hagi cansat, ni molt menys. De […] poca gent se’n cansa, en realitat. Però cada cop se’m fa més feixuc i clar, fer […] on t’hi has de esforçar tant a canvi d’una felicitat conjunta, a canvi d’un somni fet realitat, a canvi de tot de coses maques, perd el sentit quan ja no et sents a gust amb el que et trobes ni amb qui et trobes (sobretot això últim).

Pots pensar que és molt egoista per part meva. No ho és. Creu-me, porto anys intentant ser comprensible amb elles, però hi ha coses que mai no canvien, i jo tampoc no canviaré la meva forma de ser per això. No és just per les poques persones que sempre han confiat en mi.

Potser m’estic precipitant. Segurament que sí. Però ja no aguanto més. Ja no vull aguantar més. Espero que ho entenguis, perquè és molt difícil d’explicar i que tingui algun sentit.

Les llàgrimes que llisquen per la meva cara quan escric aquestes línies no volen dir res més que no estic tan segura del que estic a punt de fer. Però necessito descansar. Suposo que jo també tinc dret, no?

6 Responses to “Carta a ningú”

 1. wink says:

  Molt ben escrit, i valenta d’escriure el q sents pq deunidó…

 2. Aliiasa says:

  wink:
  Moltes gràcies, de veritat.

 3. iruNa says:

  No acabo d’entendre el missatge de la carta… tampoc crec que ho hagi de fer. Però sí puc intuïr un rerafons de tristesa, cansament i por. Per això et vull dir que facis el que facis, sempre existeix el risc de l’equivocació… que tota decisió comporta un canvi, i tot canvi comporta una adaptació. Però també cal saber que res en aquesta vida és definitiu excepte la mort. Així és que sigues sincera amb tu mateixa i actua segons el que et dicti el cor. Que si t’equivoques o et precipites, no passa res… rectificar és de savis no?
  reina, et desitjo que trobis les energies que t’ajudin a ser més forta!!
  una abraçada!

 4. Aliiasa says:

  iruNa:
  Moltes gràcies, el missatge no l’hauràs entès, però has captat molt bé l’estat d’ànim en que la vaig escriure, i tot el que allò comportava.
  Suposo que sí, rectificar és de savis, però a mi m’agrada prendre les decisions bé des del principi, per no haver de rectificar.
  Una abraçada ben gran, i moltes gràcies!

 5. aina says:


  em sembla que només et puc enviar ànims,
  així que agafa’ls, i que tot vagi molt bé
  🙂

 6. Aliiasa says:

  aina:
  Ja els agafo aquests ànims, que de ben segur que m’aniran molt bé… Una abraçada!

Leave a Reply