Truita de patates

Truita de patates

A mi m’agrada molt la truita de patates, però a ell encara li agrada més. Es veu que quan vivia amb els seus pares cada diumenge al vespre sempre li esperava una feta per la seva mare, però des que vivim junts que això s’ha acabat. Em sap greu, però és que jo no sé pelar patates (de fet no sé pelar i punt), i de truites massa massa tampoc no en sé…

Però el diumenge passat vaig proposar-li de fer-li una i quan ja estàvem convençuts vam veure que no hi havia patates i clar, una truita de patates sense patates doncs no. I ahir vam fer la compra setmanal, i vam comprar patates. I avui jo tota feliç havia pensat de fer-li una truita per quan vingués de la feina.

Total, que a mig matí em truca i em diu que finalment no vindrà a dinar. Així que com que ja m’ho havia proposat m’he fet una truita de patates per a mi sola, i ben bona que m’ha quedat! El millor de tot és que em sembla que és la segona que faig a la meva vida i m’ha quedat molt bé.

La foto està fatal, però és que és del mòbil que l’he feta per ensenyar-li a ell com de bé m’havia quedat i per què no dir-ho per a fer-li una mica de ràbia també, així el proper dia no em deixa dinant sola!

4 Responses to “Truita de patates”

 1. Efe says:

  I per què no se la fa ell? Vamos dic jo. Si els dos esteu en igualtat de condicions (que cap dels dos sembla que en sabeu) i ell és el ionki de la truita… Doncs el millor és que aprenga ell. No trobes?

 2. Aliiasa says:

  Efe:
  Jajaja! Tens raó, i de fet ell ja n’ha fet algun cop, però la gràcia més que res era fer-li una sorpresa… Tot i que al final ni sorpresa ni res.
  Però molt bo això, li hauré de dir!
  Petonets!

 3. Nimue says:

  ei! doncs té molt bona pinta! jo no he fet mai una truita de patata. Però és que la de ma mare està tan bona que no sé si estaré a l’altura…

 4. Aliiasa says:

  Nimue:
  Moltes gràcies! A mi em passa una mica igual, perquè ma mare és cuinera així que imagina’t com són les seves truites… perfectes! Però de totes formes estic molt contenta amb la meva truita, jeje.

Leave a Reply