24 d’Agost de 2007

Com tots els 24 d’Agost, faig anys. Ho celebraré per aquí Barcelona, pel centre, i farem algunes compres. Això és el que teníem pensat per a fer, però el dia s’ha despertat ben ennuvolat, i si plou no sé si ens vindrà massa de gust estar-nos voltant pel carrer…

Vaja, que avui tinc un any més, i que espero que els propers siguin una mica millors que aquest últim en alguns sentits, tot i que no puc negar que aquest any a millorat als anteriors en d’altres sentits. Demano massa?

2 Responses to “24 d’Agost de 2007”

 1. Efe says:

  S’hi val felicitar amb retard? De tota manera, com que no m’has convidat a la festa…

  No, no demanes massa.

  Un bes i felicitats!!!!

 2. Aliiasa says:

  Efe:
  I tant que s’hi val! Quina festa? Si jo mai no en faig… De tota manera hauries de saber que convidat ho estàs sempre…

  Petonets maco!

Leave a Reply