Tancat per vacances

Després d’aquestes vacances a Bilbao, demà avui torno a marxar, aquest cop marxo per uns quants dies més… Probablement siguin tres setmanes, però potser m’hi estic una setmana més, encara no ho tenim molt clar.

Marxem primer a Vallbona d’Anoia. Anem de monitors a les colònies. Sembla un horror amb tants nens amunt i avall i més aquests que són tots súper actius i d’edats molt diverses, però en realitat nosaltres també ens ho passem molt bé, i al cap i a la fi ho faig perquè vull. A més aquest any també ve ell cosa que m’està genial i així encara passarà millor. Tot i així aquest any no estic tan animada com altres cops per a fer-ho, suposo que sé perquè, de totes formes segur que quan arribi allà i comencem a preparar totes les activitats i vegi a tots aquells nens, que sense voler es converteixen una mica en la nostra família, rient i passant-s’ho bé se’m passarà tot…

Després marxem a Torredembarra un cop més. Com ha he dit altres cops, estar allà és com estar en un món paral·lel, potser no està lluny i amb un cop de tren s’hi arriba, potser no és una paradís, potser aquest any serà diferent que els altres, però vaig disposada a passar-m’ho de conya i ara tot m’és igual. Tinc ganes de gaudir d’aquestes vacances que m’he guanyat i ara només queda anar a dormir, que demà avui quan em llevi començarà el viatge i ja no tornaré a trepitjar casa meva fins d’aquí un mes.

Deixo el blog tancat per vacances, tot i que no descarto que algun dia em connecti i deixi algun post perdut per aquí…

Leave a Reply