Pre-vacances

Vinc de passar uns dies a Torredembarra. Els dies allà es resumeixen en: dormir, menjar, platja, piscina, dormir i menjar. No necessariament en aquest ordre i no necessariament és l’únic que fem allà. Però diria que la gran part del dia ens la passem menjant i dormint i no exagero.

De tant en tant també anem a passejar pel poble, comprem arrecades i xoriço, anem al Caprabo a gastar-nos calerons per a poder menjar i també anem a la geladeria a menjar gelats dels més bons que he tastat mai. No sé, ens hem pres aquests dies com unes vacances de quatre dies que venen bé per desconectar una mica (tot i que ell ha estat treballant una mica cada dia des de la distància i que hem hagut de tornar una mica abans per venir a la seva feina, que és des d’on escric).

Vaja, que hem fet unes pre-vacances, per anar preparant-nos per els dies que venen, que ja tenim preparades algunes sortides que poden estar bé. Proxima parada: Bilbao!

4 Responses to “Pre-vacances”

 1. L'Avi.- says:

  Aprofitiu, benvolguda Aliiasa, que dia que s’enva, dia que ja no torna. I més val vacances en mà que somnis volant

 2. Aliiasa says:

  Avi:
  Ja ho aprofito, ja. Tant com puc i em deixen ;-). Aviat començaré les vacances de veritat i llavors si que no pararé!

 3. Gerry says:

  M’ha fet gràcia que passis els dies a Torredembarra, jo quan vaig a la platja vaig a Tamarit (Altafulla).
  Va bé estar uns dies no fent res 🙂 jo fins el dia 13 d’agost no ho podré fer.
  Ja ens explicaràs les anècdotes ^_-

 4. Aliiasa says:

  Gerry:
  A Torredembarra ja fa anys que hi passo els estius, algun cop m’he passat per la platja d’Altafulla, que està molt a prop i és igual de maca i agradable.
  Ja us explicaré ja, que segur que tindré moltes coses per escriure 😉

Leave a Reply