Drogues

Odio les drogues, les odio i les odio. Et destrossen la vida, a la persona que les pren i als del seu voltant, a tots. Com pot ser que la gent les segueixi prenent? No ho entenc, és una cosa tan i tan horrible que no entenc que hi hagi gent que encara les prengui com si d’una medecina es tractés… Amb la informació que hi ha avui dia!

Qui pren drogues s’hi juga la vida, i se la juga de veritat. Però això no és el pitjor, perquè cadascú pot fer amb la seva vida el que vulgui, però realment, si t’estimes a la gent que t’envolta, deixa-ho estar perquè també jugues amb ells. Les persones es tornen desagradables, mentideres, agressives…

Suposo que tothom comença pel mateix: vull ser més gran, vull semblar més gran, vull ser com aquests que es creuen grans, etc. Quina enganyifa, quina gran mentida! Suposo que els diners que valen també podrien valdre com a criteri per no enganxar-se, però és que… he dit ja que destrossen la vida de la gent que envolta a qui les pren?

Suposo que per això jo sóc diferent, perquè penso amb el cap i no amb el cul. Suposo a més que per això mai seré així, perquè he aprés que pensar amb el cul porta molts més mals de cap…

2 Responses to “Drogues”

  1. Nimue says:

    doncs sí… hi ha gent que pensa amb el cul o no pensa. Però la gent que destrossa la seua vida amb les drogues no em fa pena, sincerament. Serà per falta d’informació…

  2. Aliiasa says:

    Nimue:
    Tens raó, informació n’hi de sobres, però a mi una mica de pena si que em fan, per la seva família sobretot, perquè qui realment els pateix són ells…

Leave a Reply