Andorra 2007

Ahir vaig anar a Andorra amb un amic i ell. Ja feia temps que ho havíem parlat perquè el nostre amic havia d’anar a comprar-se una càmera de fotos.

Així que ahir, després d’alguns imprevistos d’última hora, vam agafar les coses i cap al cotxe. Les tres hores de viatge per la nacional (o la comarcal ara no ho sé) no ens les va treure ningú. Però ja estava bé, perquè vam passar per tots els pobles i poblets del món, amb els noms més estranys que m’hagués pogut imaginar mai, i amb menys habitants que tampoc no m’hagués imaginat.

Vam arribar i el primer que vam fer va ser dinar. Com que era tard, només teníem dues opcions: la primera era dinar a un McDonald’s o Pizza Hut o similars; la segona era dinar a un restaurant pijo per 11 euros (beguda no inclosa). Restaurant pijo. I un cop dins encara ho era més del que ho semblava per fora, però vaig dinar de mort: una amanida amb embotit i salmó a la planxa, de postres meló. El restaurant ens va convidar a unes olives per anar fent boca, unes galetes abans de les postres i cava (que finalment no vam voler). Realment molt amables i molt bona gent. Ens van recollir les molles de pa amb una espècie de pala!

Després i amb la panxa ben plena, vam anar a comprar la càmera, i la botiga estava molt lluny. I de passada també vam comprar tabac (no per nosaltres). Quan vam acabar vam anar cap al cotxe, i vam agafar les bosses per anar a Caldea.

Ens vam estar dues hores i mitja submergits en les piscines calentes, fredes, de bombolles, saunes, gel, etc. I en sortir, arrugats com una pansa, vam agafar el cotxe i vam tornar a Barcelona, amb parada a un del pobles: Oliana, per a sopar uns entrepans que estaven boníssims.

2 Responses to “Andorra 2007”

  1. L'Avi.- says:

    Ai, benvolguda Aliiasa, voleu creure que mai he estat a Caldea. Tothom em diu: No saps el que et perds… Entre uns i els altres, m’esteu fent agafar ganes. Al final, un dia agafaré a la Maria i ens anirem a rebregar com a panses dins de l’aigua…

  2. Aliiasa says:

    Avi:
    És que està molt bé, no és el primer cop que vaig, i si repeteixo és perquè realment m’agrada! Ho recomano a tothom, surts d’allà com nou! Besets!

Leave a Reply