Ja és aquí

Quines ganes tenia de que arribés aquest bon temps, aquest sol, aquesta calor, aquest estiu. Tenia tantes ganes que crec que començava a no veure més enllà, volia això que ara ja està tan i tan aprop.

I ara que està tan a prop que ja és palpable, ara només queda gaudir-ne al màxim, tots els dies, a totes les hores. I simplement allargar els dies i tallar les nits, o millor dit allargar les nits i tallar els dies. I gaudir, sobretot gaudir.

Perquè demà passat ja és la revetlla de Sant Joan, i el diumenge el seu aniversari, perquè només queden dos mesos pel meu, perquè les platges ja tenen vigilants, perquè la piscina ja està oberta, perquè al metro ja hi ha aire condicionat, perquè ja he desat els jerseis i he tret les samarretes de tirants, perquè fa calor ostres, perquè ja és estiu!

4 Responses to “Ja és aquí”

 1. Nimue says:

  visca, visca, visca! visca l’estiu!!!! 🙂

 2. Aliiasa says:

  Nimue:
  I 3 visques més 😛

 3. efe says:

  I les ganes que teníem que arribés…?

 4. Aliiasa says:

  efe:
  Moltes, moltes i moltes…

Leave a Reply