Un repte important

Aquest matí, amb només tres hores de son al cos, he sortit de casa disposada ha anar per totes, armada amb les meves arracades de la sort (que no funcionen gaire bé) i només un cafè amb llet a la panxa.

Ara ja torno ha estar a casa, espero que les arracades a part de fer-me mal a les orelles (i fins i tot sang) hagin aportat alguna cosa bona a aquest repte. Tot i que no sé per què segueixo posant-me-les perquè jo no crec en aquestes coses i a sobre altres cops m’han fallat, i a sobre em fan mal, i a sobre això no depèn d’unes estúpides arracades… Suposo que s’ha convertit en costum.

Espero que això acabi amb una alegria, sigui per les arracades o no espero tenir sort i que tot surti molt bé. Jo, de moment, tinc esperances.

Esperant bones notícies…

6 Responses to “Un repte important”

 1. wink says:

  Diuen que l’esperança no s’ha de perdre mai, no la perdis i si esperes bones notícies és bon senyal que tu ho pensis!!

 2. Gerry says:

  Estic intrigat… ets una caixa de misteris.
  Espero que no em passi com el gat 😛

  Fins aviat ^_-

 3. Nimue says:

  uee! jo també tinc arracades de la sort! 🙂
  espere que les teues funcionen per fi i que tingues molt bones notícies!! 🙂

 4. Aliiasa says:

  wink:
  No, jo no la perdo, això mai!

 5. Aliiasa says:

  Gerry:
  Tranquil que estar intrigat és normal aquí estava la gràcia 😛

 6. Aliiasa says:

  Nimue:
  A si? Quina gràcia!! Doncs sí, a veure si funcionen aquest cop… Moltes gràcies!

Leave a Reply