El que fa una cançó

M’he posat de bon humor. Una cançó m’ha posat de bon humor. I això que la gran majoria del dia me l’he passat dormint, perquè després de dinar una son immensa m’ha envaït i no he pogut evitar fer una migdiada de diverses hores. Però estic de bon humor i això no m’ho treu ningú.

Aquesta nit farem alguna cosa, i a mi ja m’està bé perquè per la nit no hi haurà qui m’adormi, i vull sortir i passar-m’ho bé perquè em cal. I com que estic de bon humor no serà difícil que m’ho passi bé, tot això per una cançó, quina gràcia! Deixo aquí la cançó, per a veure si també li arregla el dia a algú altre o per algun dia que jo mateixa estigui depre llegir aquest post, sentir la música i somriure altre cop.


Premeu aquí

Mika

4 Responses to “El que fa una cançó”

 1. Nimue says:

  ai, sí, és que aquesta cançoneta és molt animosa! m’alegre pel teu bon humor i espere que et dure molt! 🙂

 2. Aliiasa says:

  Nimue:
  Moltes gràcies maca, espero que a tu també t’hagi alegrat una mica, doncs… Un petonet!

 3. sílvia says:

  A mi també em posa molt de bon humor, aquesta cançó! És d’aquelles cançons que tinc classificades a la categoria “emprenyada” perquè, quan estic emprenyada, l’escolto i em fa desemprenyar-me una mica xD

 4. Aliiasa says:

  Sílvia:
  Jeje, és que hi ha cançons que sembla que la seva funció sigui posar de bon humor a la gent!

Leave a Reply