Habitació

La meva nova habitació s’ha convertit en més nova encara ja que ara hi hem afegit alguns mobles nous.

Ahir vam passar el dia a IKEA i vam tornar amb el cotxe ben ple, però això no va ser el pitjor, sinó que després vam haver de pujar tots els mobles els cinc pisos corresponents fins a casa. Va ser dur, però la veritat és que jo no em puc queixar pel pes que duia a cada viatge sinó per la quantitat de viatges amunt i avall que vaig fer… Un cop a casa sessió de muntatge (que n’és de divertit!) i de col·locar la roba i les altres galindaines.

Ara ja està tot endreçat i ben maco, la habitació fa bona cara tot i que clar, avui ha estat el primer dia després d’endreçar-la, s’haurà de veure si això dura o si d’aquí uns dies torna a estar tot capgirat. Farem el possible perquè duri i duri.

2 Responses to “Habitació”

  1. gerry says:

    Felicitats per la nova decoració.
    Ara tocs ser meticulós per que duri, sinó, ja et dic jo que l’entropia farà acte de presència.

  2. Aliiasa says:

    gerry:
    Moltes gràcies, de moment la cosa dura, i el fet que hi ha alguns mobles on ens sobra una mica d’espai està molt bé, perquè si tot està ple no saps on posar les coses noves que van arribant a casa…

Leave a Reply