Poble vs. Ciutat

Aquest matí estava a Torredembarra, gaudint de les poques vacances que queden (que dur és cada cop que ho recordo), platja, piscina, tranquil·litat… vaja, el que se sol fer quan s’està de vacances… . Però he interromput aquests temps de pau per pujar a Barcelona, avui dia 21, per felicitar a ma mare que avui fa anys.
Un cop aquí, m’he adonat de en quin món vivim, i de lo diferent que és un lloc de l’altre. Només sortir del metro (quina pena tornar a agafar-lo) ja es respirava la pudor a ciutat i contaminació, i et trobaves a gent amb presses que passaven pel teu costat donant-te empentes i mirant-te malament… jo que pensava que a l’agost tothom estava de vacances… que trist m’ha semblat.
I ara em pregunto… jo que he viscut sempre a Barcelona, sóc com aquesta gent que avui m’ha fet tanta ràbia?

Leave a Reply