Avui va de gots

Got ple i got buit

Per a cada cosa tinc un got, per a cada una de les coses que m’importen. N’hi ha que gairabé ja resten buits, i n’hi ha que tot just acabo d’omplir, i això és el que més m’alegra, que els gots es poden anar omplint també. I hi poso moltes esperances, perquè jo em defineixo així. Quan aposto per alguna cosa hi aposto de veritat i m’hi dedico al 100% i si cal també al 200%, però les patacades fan desbordar el got, i a vegades no és tan fàcil trobar una font on es pugui tornar a omplir.

Sento que hi ha un dels gots que es va buidant lentament, va perdent gota a gota i jo amb ell cada cop tinc menys forces. Aquest got deu estar esquerdat, i la meva paciència ja no és la d’abans (per sort!).

Quan miro endavant, potser cap a un futur no gaire llunyà, em veig a mi amb una vida completament diferent, ni millor ni pitjor, sinó diferent. On coses de la meva vida actual hi han desaparegut i d’altres noves han sorgit, i jo segueixo endevant, canviant com fa tothom (per sort!).

El cas és que avui està sent un dia ben estrany, un diumenge d’aquells que no passa res i alhora passa de tot. Un diumenge diria que diferent però igual. Que difícil de dir… De moment em passejo pel món amb els meus gots, que si em paro a pensar no són tants. A veure que passa.

One Response to “Avui va de gots”

  1. iruNa says:

    M’agrada molt la metàfora dels gots… de veritat. És una bonica forma d’expressar tot allò que ens acompanya i les motivacions que ens desperta cada cosa. I sí, tens raó, cada got és diferent i amb el pas del temps anem veient com tot va canviant, no només el que omple els gots sinó també els gots en sí van canviant. Però lo maco de la vida és acceptar aquests canvis i aprendre a valorar i disfrutar els nous gots que ens anem trobant!!
    una abraçada preciosa!!

Leave a Reply