Un sol esplèndid

Tinc ganes de fer algun altre viatge.

Aquesta Setmana Santa uns amics meus s’han anat a viure a Londres fins a l’Agost (quina enveja, si jo ho pogués fer…) i segurament els anirem a veure a principis d’aquell mes uns dies, però encara no ho sabem segur.
El cas és que sigui allà o sigui a un altre lloc vull agafar un avió i marxar fora, i fer moltes fotos i no sé… fer el guiri per algun lloc.

Per l’estiu anirem a Bilbao, com cada any, les dates ja estan concretades serà del 19 al 23 de juliol, segur que estarà bé. Potser m’estic tornant molt exigent però vull anar a més llocs, visitar món.

Segur que després em surten més coses i vaig a algun altre lloc, però les altres coses que ara mateix ja sé que faré són bastant menys interessants, com ara unes colònies on vaig de monitora (t’ho passes bé, és clar, però no és el mateix) i diversos dies a Torredembarra, que està molt bé però és el de cada any.

Total que estic desitjant sortir d’aquí i avui amb el dia més maco que està fent m’ha vingut al cap que a l’estiu això ho faig sovint…

Leave a Reply