Mallorca 2007

Mallorca

Aquesta setmana que està a punt d’acabar he anat a Mallorca. El viatge ha estat molt i molt bé, fins i tot millor del que m’esperava.

La pluja, que ha estat present cada un dels dies que he passat allà, ha estat la única cosa que ha fallat, però em sembla que tenia tantes ganes de passar-m’ho bé que ni això ha fet que fos pitjor. Llàstima perquè no he pogut estrenar el nou biquini i llàstima també perquè a la foto no surt ningú prenent el sol.

Durant el viatge he dormit ben poques hores, i el dia a dia cada cop era més dur, perquè el turisme s’havia de fer i em llevava ben aviat i m’enllitava ben tard (fins i tot hi havia dies que no ho feia) i després al vaixell tampoc no vaig dormir gens. Tot i així ahir just després d’arribar i deixar la maleta a casa vaig sortir amb els amics a fer una birra, però ara ja està, perquè avui ja he dormit per a tota la setmana.

Les visites que he fet a Mallorca han estat molt ben escollides i la veritat que han valgut molt la pena: la Catedral, les Coves del Drach, Sóller, Porto Cristo, Manacor, Palma…

En resum: festa, son, turisme, pluja, beure i amics.

3 Responses to “Mallorca 2007”

 1. iruNa says:

  Noia, m’alegro molt que hagi anat tant bé el viatge!!! Llàstima de la pluja, però com tu dius… no hi ha pluja que esguerri la gresca si hi ha ganes d’alegria. I és així, quan tens ganes de passar-t’ho bé i estàs ben acompanyat, ja pot fer mal temps o el que sigui, que la vivència segur que serà agradable!!!

 2. Abril Plank says:

  No sé perquè… però només se m’ha quedat a la ment: Festa, Mallorca, Beure i amics.. aiix… xD quin jovent

 3. joan says:

  m’encanta la imatge del vitrall
  salutacions des de Tarragona.

Leave a Reply