Canvi d’horari

Vivim en un temps real i lent que no s’atura i això fa que sembli que les hores no passin i quan ens adonem de que ja han passat no li donem importància perquè ens trobem igual que fa una, dues o tres hores. El cas és que quan ens passa alguna cosa molt bona o molt dolenta en qüestió de segons te’n adones de que la realitat és que el temps corre i corre endavant i no para ni que vulguis, no hi ha manera de fer-lo parar i que n’és de complicat!

Quina cosa més estranya això del temps, perquè és una cosa tan intransigent i de vegades, depèn del que estiguis fent, et sembla que el temps corre més ràpid que de costum o més lent que normalment. Com pot ser?

I tot això m’ha vingut al cap pel canvi d’horari, avui a les 2.00h del matí han estat les 3.00h quina cosa. I aquesta hora que ens han pres on s’ha quedat? I la que ens regalen quan a les 3.00h tornen a ser les 2.00h? Ja sé que tot això té una explicació lògica, però no deixa de ser curiós com no tots els dies duren 24h. La part bona és que ja tenim l’horari d’estiu i això vol dir que cada cop ens acostem més i en tinc tantes ganes que em sembla que no em fa res haver perdut una hora de son i de la meva vida.

One Response to “Canvi d’horari”

  1. iuki says:

    pensa-ho així, que la hora que perds ara… la recuperes quan tornem a fer el canvi d’hora, no? 😉
    Espero que tot et vagi genial, guapa!!!!!
    muacs*

Leave a Reply