Mercè 2003

Mercè 2003

Després d’un gran castell, una gran alegria…
La Mercè del 2003 va ser un gran dia, a veure si aconseguim que aquest any es repeteixi.

5 Responses to “Mercè 2003”

 1. iruNa says:

  Ostres, diga’m inculta o despistada però és que ara no hi caic… quan és la Mercè??

 2. Mery says:

  Esperem que es pugui repetir ben aviat 🙂
  petons guapa!

 3. Abril Plank says:

  Però… La Mercè no és d’aquí molt? :S o m’estic confonent de Mercè… ¬¬

 4. Lupus says:

  Amb una mica d’esforç, constància i il·lusió (per part de tothom, no només del tronc o només de la tècnica) crec que tot és possible!

 5. Aliiasa says:

  Em sembla que no em vaig explicar gaire bé, però no em referia a que aquesta Mercè ho tornem a aconseguir sinó que com que ara em començat la temporada i la de l’any passat no va anar com haguéssim volgut doncs em referia a tot l’any i no a aquella diada concreta. La Mercè és el 24 de setembre.

  Un petonet a tots/es!

Leave a Reply