Records

Me’n recordo quan era petita que sempre pensava que era lletja. Podeu riure si voleu, però és veritat, em mirava al mirall i pensava que amb aquella cara i aquell cos tan petit mai no trobaria novio. Estava súper acomplexada, em molestaven les pigues, les mans, les orelles, ser baixeta, etc.

Un dia, va venir la meva millor amiga (que jo la veia molt més guapa que jo) i em va dir que tenia novio, això per a mi va ser fatal, perquè jo mai no n’havia tingut i no semblava que tampoc no li agradés a ningú. Em vaig començar a menjar el cap pensant en coses que, ara en fred, no eren de la meva edat.

Perquè us explico això? Perquè fa un dies aquesta millor amiga meva em va explicar que no era cert, que aquest novio seu que ella m’havia dit, no era una persona real, era una invenció seva per a sentir-se important, i què a més, ella estava tan acomplexada pel seu cos com jo. Quina ràbia que em va fer! Jo súper preocupada per una cosa que no era real, i ara m’ho diu…

3 Responses to “Records”

 1. iruNa says:

  Ostres, doncs sí que ha de fer ràbia una cosa així… i més si et va crear més malestar. Però pensa una cosa, si va haver d’inventar-se un nòvio irreral, era perquè ella també es sentia acomplexada…i si tu no la veies lletja això significa que segurament molta altra gent del teu voltant tampoc et veia lletja a tu!! Que les percepcions d’un mateix estàn lligades a molts factors subjectius i poden ser molt traidores!!!
  una abraçada guapa!!!

 2. iuki says:

  Buff! doncs veus? amb això encara has de veure més que RES és el que sembla… i que tots s’hi fotin fulles, coi! xD

 3. Abril Plank says:

  … hústia… Això és tenir mala llet també, eh.
  Però sentir-se bé o sentir-se malament a vegades no és tan fàcil. Tot el que ens envolta influeix i molt.

  Però això sí, com diuen a la meva família “Quien no te quiera como eres, que se aparte que estorba…” xDD

Leave a Reply