Marxa el 2006 i arriba el 2007

Jo no sóc d’aquelles persones que quan acaba l’any es proposen que l’any següent faran això o això altre per a millorar allò que aquest any va fallar. Jo no m’ho proposo perquè no m’agrada enganyar-me.

Aquest any, el 2006, ha estat un any estrany per a mi. El vaig començar malament i el que després es va arreglar, ara que s’acaba l’any va malament altre cop. Entre mig de l’any hi ha hagut coses que em feien patir més del compte, coses que feien que el que havia de ser divertit es convertís en avorrit i que volgués que el temps passés ràpid i que acabés l’any d’una vegada. I ara que s’ha acabat em fa pena. No hi ha qui m’entengui!

Entre mig de l’any, també van haver coses que m’agradaven. Moments bons que passen de pressa i moments boníssims que passen volant. He rigut i he plorat. Hi ha coses que mai oblidaré d’aquest any coses que ja no recordo i coses que preferiria oblidar.

Si hagués de posar a una balança les coses bones i les coses dolentes d’aquest any no sé cap a on s’inclinaria. Però m’és igual, perquè quin any no hi haurà coses bones i coses no tan bones? Qui és que no té mai cap preocupació i que en tot un any no s’hagi sentit trist o content o decepcionat o feliç?

Simplement espero aquí, on sempre, el 2007 i que vingui com vulgui, jo intentaré seguir xino-xano…

Bones festes a tothom, i espero que tingueu un feliç 2007.

4 Responses to “Marxa el 2006 i arriba el 2007”

 1. iruNa says:

  És veritat, això dels nous propòsits és una tonteria. I el teu post m’ha fet pensar en què una bona manera d’encarar aquest canvi d’any és justament al contrari que fa tothom (que és proposar-se mil i una mentides): fer una valoració de tot aquest any que deixem enrera. De fet, ara que ho penso, aquest tampoc ha sigut un any massa bo per mi… així és que millor que ja s’hagi acabat! jeje,
  Però tens raó, en un any passen mil coses, tant de bones com de dolentes… val més que ens quedem amb les bones no?
  una abraçada i jo també espero que el teu 2007 et preparis grates sorpreses!!

 2. efe says:

  Vaja, jo sí que faig propòsits. M’ho perdonaràs. Feliç 2007

 3. Aliiasa says:

  iruNa:
  Sí, més val que ens quedem amb les bones que si no acabrem amb el cap boig…
  Moltes gràcies maca!

 4. Aliiasa says:

  efe:
  És clar, cadascú fa el que vol! És el teu 2007 i ets tu qui l’ha d’encarar com cregui que li serà millor. De fet et desitjo que tots els teus propòsits es cumplixin i que aquest 2007 sigui millor que el 2006 que deixem enrere.

  Una abraçada!

Leave a Reply