Viquipèdia

Us animo a tots a que escriviu a la viquipèdia, per qui no sàpiga què és ho pot mirar a aquí. Però de totes formes ho explicaré una mica per sobre.

La viquipèdia és una enciclopèdia virtual on cadascú pot aportar el seu granet de sorra. Qualsevol pot escriure, només cal veure si l’article ja existeix, si no existeix el pots crear i si existeix i vosaltres teniu més informació, més dades, fotografies, o qualsevol altre cosa, doncs també es pot editar i introduir les noves dades. Us preguntareu que quina mena de control hi ha si pot escriure qualsevol sobre qualsevol cosa sense ni tan sols estar registrat (millor registreu-vos). Doncs tranquils, però a la viquipèdia hi escriu molta gent, i contínuament s’estan editant articles per a corregir-los o millorar-los.

Per què us convido a escriure-hi? Molt fàcil. La viquipèdia és una eina molt útil per a trobar informació de qualsevol tema, i a més és una manera de promoure el català. Hi ha viquipèdies en molts idiomes, i la catalana, tot i tenir molts articles, encara no està entre les que tenen més articles, i això no pot ser!

Vinga animeu-vos que tothom pot escriure alguna cosa! A més, aneu amb compte que això és un vici!

3 Responses to “Viquipèdia”

 1. iruNa says:

  Noia, sembla que tinguis comissió amb la viquipedia!!! jeje és broma, està molt bé la cosa, ja n’havia sentit a parlar… però com tu dius: “això és un vici” i ja prou viciada que estic al bloc només em faltaria això ara!!!
  però de totes maneres, gràcies per l’oferta i la informació, si mai tinc algun dubte ja m’acostaré a la viquipedia!!

 2. Aliiasa says:

  iruNa:
  Jejeje, és que hi ha d’escriure molta gent, per això ho dic! :P. Jo la veritat és que tampoc no tinc temps de escriure-hi massa, però de tant en tant hi publico algun article o alguna coseta. Doncs ara com a mínim ja saps on pots buscar informació i utilitzar-la allà on vulguis perquè és totalment lliure 😉
  Petonets!

 3. Aliiasa says:


  He esborrat el teu comentari com m’has demanat. Així m’agrada, que hi contribueixis a la viquipèdia, a veure si la fem més gran 😉

Leave a Reply