De tot una mica

Buff! No sé que em faig últimament.

Sé que estic abandonant una mica el blog, però és que us explico. Tinc molta feina, ja sé que sona a excusa, però és la veritat, estic fins al cap de feina i cada dia se m’acumula més i més… A més, amb la Colla dels Castellers de Barcelona, ens trobem a l’últim tram de la temporada, tots els anys són durs a aquestes dates, però aquest especialment ha estat un any complicat. Anem fins el coll d’actuacions (tot i que ja només en queden 3 o 4), i només aquest cap de setmana en tenim dues. Per acabar-ho d’arrodonir, segueixo sense internet a casa meva, així que els pocs cops que escric ho he de fer des de casa seva. Per acabar també diré que aquesta setmana m’he trobat malament (això de que el fred hagi vingut de cop no li ha anat massa bé al meu cos) i que no he sortit massa de casa.

De totes maneres avui explicaré alguna cosa.

Avui he vist el vídeo de La Marató de TV3 d’aquest any. Sempre els miro, però aquest any m’ha semblat que està molt ben fet. Tracta del dolor crònic i agut. Al vídeo sortia el testimoni de tres afectats, dos nois i una noia. La veritat és que m’ha semblat super adient el fet que tots fossin joves, perquè això arriba més a la gent. A més entre mig de cada testimoni, sortien uns acròbates d’un circ, actuant i fent coses. Molt curiós.
Després he vist els fulletons, molt ben dissenyats també, deia alguna cosa semblant a això: “Si tinguessis dolor crònic et moriries del dolor llegint aquest fulletó“, tot amb lletra bastant gran i negra sobre un fons blanc, i per dins hi havia l’explicació de tot el referent a aquesta “malaltia” i cada cop que sortia la paraula dolor la posaven amb negreta, així només obrir el díptic et sobta el fet de veure la paraula dolor repetida constantment.

7 Responses to “De tot una mica”

 1. efe says:

  Ei, no et perocupes pel bloc que nosaltres t’ho perdonem. Només t’hi has de passar de tant en tant que t’estarem esperant.

  Besets

 2. Aliiasa says:

  efe:
  Jejeje, moltes gràcies. Això sí, de tant en tant sí que tinc 5 minutets per escriure 😉
  Petonets!

 3. Abril Plank says:

  Uo! Jo encara no he vist res sobre La Marató de TV3… I és estrany perquè visc a la vora de la TV3… Curiós!

  Bé, almenys cuida’t!

  (estic espesilla avui…)

 4. iruNa says:

  Ai… no saps com t’entenc!! però sobretot no t’estressis pel bloc, ja prous coses hi han estressants a la vida, que el que ha de ser una distracció no es converteixi en una obligació!! així és que tranquila i escriu quan tinguis temps o quan puguis disfrutar del poc temps que et quedi i tinguis ganes d’escriure!! Nosaltres estarem aquí per llegir-te!

 5. iruNa says:

  per cert, que m’he oblidat de comentar el que dius de la Marató. Jo encara no ho he vist i no sabia el tema d’aquest any. El trobo molt interessant però fa referència a alguna malaltia en concret? fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica… o és dolor crònic en general?

 6. Aliiasa says:

  Abril Plank:
  Doncs el que dic, com a mínim la propaganda està molt ben dissenyada, espero que això faci que la gent doni més diners, que són molt necessàris…
  Petons maca!

 7. Aliiasa says:

  iruNa:
  Ja, però si no escric no és per falta de ganes, sinó de temps… Però vaja, gràcies per estar aquí per llegir-me, això m’anima ;-). Tu tampoc t’estressis, eh?

  Això de la Marató fa referència al dolor crònic en general, és a dir que tracta totes les malalties que hi estàn relacionades. És el primer any que no tracta una malaltia concreta.

  Molts petonets!

Leave a Reply