Lectura

Avui parlant amb un amic de llibres, me n’he adonat de que he llegit més llibres del que em pensava. Jo sempre havia pensat que sóc una noia que llegeix bastant poc, no de les típiques persones que no obren un llibre a la seva vida, però vaja,jo abans d’agafar un llibre i llegir, agafo una llibreta i em poso a escriure…

Avui, en canvi, el meu amic ha comentat alguns títols de llibres, dels quals una bona pila me’ls havia llegit, alguns fins i tot dos cops! I és que, ja en porto un bon grapat…

Quina gràcia quan, després d’uns quants anys de lectura, (vaig aprendre a llegir amb 3 anyets), me n’adono de que això de la lectura no és una cosa que jo miri de lluny, sinó que, per la meva edat, el repertori de llibres llegits, és bastant ampli.

7 Responses to “Lectura”

 1. efe says:

  És que llegir és una d’aquelles coses que donen el seu fruit al llarg del temps. Ja saps una cosa silenciosa. I quan mires cap enrere, dius, ostres… tot això he llegit.

  Felicitats!!!

 2. Abril Plank says:

  … Buah, a mi em passa el mateix. xD A vegades penso que llegeixo poc i quan em poco a parlar de llibres sóc la peste. Però bé, també penso que hi han moltes maneres de llegir, no només llibres, el diari del metro serveix també, no? xD

 3. Aliiasa says:

  efe:
  Jeje, doncs ara veig que sí, i em fa ilusió! És una mica una tonteria però mira… no sé.
  Petons!

 4. Aliiasa says:

  Abril Plank:
  Home, també hauria de servir, perquè oi que l’hem de llegir? jeje. No sé, perquè en realitat jo no llegeixo massa els diaris… xD
  Petonets!

 5. iruNa says:

  Jo crec que a la gent que ens agrada llegir sempre tenim la sensació de que llegim poc. A mi també em passa i potser un dia em paro a repassar tots els llibres que he llegit i dic “deu ni do!”. Llegir és una cosa que es fa per plaer i no per obligació, llegim el que podem moltes vegades per manca de temps i no de ganes! Enhorabona!

 6. Aliiasa says:

  iruNa:
  Doncs tens tota la raó, jeje. Moltes gràcies maca.
  Abraçades!

 7. Coral says:

  jo dic, que ningu ens pot sorprendre mes que nosaltres mateixos, simplement pk som els k mes ens coneixem i la persona k mes conexem i quan alguna cosa no la pensariem.. ens autosorprenem

Leave a Reply