Avui que em poso?

Neu

Quin temps més estrany que fa últimament. Uns dies fa molta calor, d’altres fa molt de fred… Quan surto pel matí de casa, he d’agafar una jaqueta perquè si no em pelo de fred, però després l’he de dur a la mà, perquè si me la poso em fregeixo.A sobre, per la nit, si em tapo tinc calor i si em destapo tinc fred.
Això és el canvi climàtic o és que simplement estem a la tardor? Doncs si és això, tot i que l’hivern no m’agrada vull que arribi ja! Així com a mínim sé que posar-me pel matí…

8 Responses to “Avui que em poso?”

 1. efe says:

  El que jo faig és posar-m’ho tot. Una samarreta d’estiu, un jersei, una jaqueta i així. El que passa és que, no és per fer enveja, però a Alacant encara fa una calor que… O siga que això ho faré quan s’acabe l’estiu. Besets!

 2. Abril Plank says:

  OoH! A mi em passa igual! Ja no sé què fer… A més m’he costipat amb tants canvis de temperatures… El món i el temps és ben boig

 3. Aliiasa says:

  efe:
  Jajaja, doncs aquí pels matins ben dora (quan surto jo de casa) fa bastant fred, el problema és que de dia fa molta calor… I com que jo gairabé no paro per casa en tot el dia, doncs he d’anar carregada tot el dia amb la jaqueta… jeje.

  Petonets!

 4. Aliiasa says:

  Abril Plank:
  Jo encara no m’he constipat, però em sembla que em queda ben poc, perquè ahir i avui m’he estat tot el dia amb mal de cap… 🙁

  Que et recuperis, petons!

 5. iruNa says:

  Bon tema noia! és el motiu principal dels refredats d’aquesta època. Tb els canvis de temperatura que experimentes si et mous en transport públic per la ciutat, si entres a llocs que tenen l’aire a tot drap!! gggrrrr,.. és odios, si us plau, que faci fred!!!
  jo no coincideixo mai amb el temps, el dia que fa fred, l’endemà m’abrigo i llavors l’endemà fa calor i així tots els dies… i el dia que decideixo anticipar-me i fer el contrari del que faria resulta que m’hagués hagut de posar el que he pensat inicialment, però segur que si ho hagués fet hagués passat al contrari!! Ah!!! socorro, m’estic estressant!!!

 6. Aliiasa says:

  iruNa:
  Doncs sí, a l’andana del metro fa una calor increíble, i en canvi, quan pujes al tren hi ha l’aire condicionat i hi ha cops que passes fred i tot…
  A mi també em passa això de que no coincideixo amb el temps, i quan em vesteixo més fresca és quan més fred fa, i contra més em tapo, més calor fa, aish!

  Petonets!

 7. words says:

  ai a mi em passa que casi no tinc maniga curta a l’amari, i vist el temps, em sembla que el millor es posar-se maniga curta i un jerseiet a sobre ( que fot un pal dur-lo a la ma despres…), i clar…cada matí ja em veus allà pensant combinacions….ara això si, per la nit jo dormo de conya, desde l’agost que dormo amb edredó xDD així que cap problema jajaja

 8. Aliiasa says:

  words:
  Veig que estem tots igual… Ja no sé si l’estiu acaba o comença altre cop, aish…

Leave a Reply