Es pot considerar una malaltia?

Ja ha començat la tercera temporada de Lost (Perdidos), ha començat a Amèrica, clar, però jo la veig amb subtítols. Estic súper viciada a aquesta sèrie, m’encanta.
Però és que ara encara és pitjor, perquè no només estic viciada a una sèrie, ara també veig: Prision Brake (molt bona, també), una mica de Tru Calling i vull veure (tot i que encara no he vist cap capítol) House i Carnivale. A més d’Hospital Central que és un vici de fa anys.

Total, que m’estic tornant una sèrie-addicta, això és molt greu?

14 Responses to “Es pot considerar una malaltia?”

 1. iruNa says:

  tia, tia, tia!!!! k fuerte, jo tb veig perdidos (la 3ra temporada subtitulada!!!!) em pensava que era la única pirada que feia aquestes coses!!! és genial aquesta sèrie!! jo ahir vaig veure el primer capítol de House (haig de confessar que no l’havia vist mai malgrat que tothom en parlava tant… ) i em va agradar molt. Ja ets la segona persona que em parles de Prision Brake, a on la fan, quins dies i a quina hora??? i per cert, ara ja s’ha acabat la temporada però t’aconsello que vegis Anatomia de Grey (tb és molt bona).
  En fi, ja veus que no ets la única sèrie-adicta!!! Jo penso que no passa res per estar “enganxat” a les sèries sempre i quan ho puguis controlar i no et privin de seguir amb la teva vida. El problema és si vius per aquestes sèries, planifiques les coses en funció d’elles i vius supeditat a la tele!!!
  petons i seguim en contacte per parlar de les sèries eh?!?!? jeje

 2. aina says:

  no, dona, i ara!
  a mi ja fa temps que m’ho diuen… i sort que algunes sèries les tinc de vacances que sinó…
  🙂

 3. iruNa says:

  Tia, tia, tia!!!! k jo tb he començat a veure la tercera temporada de perdidos subtitulada!!! i la segona la vaig veure per la Fox!! és genial aquesta sèrie!! i House vaig veure ahir el primer capítol de la 3ra temporada (haig de confessar que no l’havia vist mai tot i sentir-ne tant a parlar) i em va agradar molt!!! i ja ets la segona persona que em parla de Prision Brake… a on la fan, hora i dia?!?!?!
  com pots veure no ets la única sèrie-adicta, jeje. Jo crec que no hi ha cap problema si simplement es tracta d’un passatemps més, esdevé “malaltia” si això es converteix en un modus vivendi, és a dir, quan no pots fer altres coses pq has de veure les sèries, quan supedites la teva vida als horaris i dies de les sèries. però no crec que sigui el cas.
  Ja ens seguirem informant de les sèries que veiem i …. vaya tela el primer capítol de perdidos eh?!?!?! 😉

 4. Abril Plank says:

  Oooh Jo també ho era… Però poc a poc vaig perden el fil de les sèries perquè molts dies no les puc veure (o uni o tele…) i deixo de seguir-les! Peeeerò quan estic a casa sóc de les que em baixo les temporades senceres!!!!!!! xDD

  Si és una malaltia! Som una colla de fregits del cap!

 5. Malkav says:

  De moment es lleu, jo estic igual amb Lost, Prison Break (increible), Veronica Mars y Anatomia de Grey pero es que hi ha gent que en veu un munt. La veritat que pel que fan a la tele…

 6. iruNa says:

  Ultimament no se què em passa amb l’ordinador que quan vaig a publicar un comentari no me’l publica i llavors el torno a escriure jo tota aficionada i tb cabrejada sobretot quan són llargs… i llavors resulta que m’apareix també el que havia escrit abans i a part de saturar el bloc de la gent quedo com una tonta repetint-me tota l’estona!!
  perdona’m!!!!

 7. eudald says:

  Sí, és força greu!
  De vegades val més viure la realitat que no pas les ficcions televisives!
  Val més que segueixis tocant la gralla!
  hehehe, és broma, eh?
  m’ha fet gràcia que, com qui no vol la cosa, deixis anar que aprèns a tocar la gralla!
  a reveureeee

 8. efe says:

  tant com una malaltia no? Mentre et deixe disfrutar de les altres coses, no. Perquè, et deixa disfrutar de les altres coses no?

  Besets.

 9. Aliiasa says:

  iruNa:
  Doncs no, ja veus que no ets la única pirada, jo sincerament estic enganxada a Lost (Perdidos). Encara no he començat a veure House, però és que no tinc temps!! Prision Brake la fan a la Sexta, no sé el dia ni la hora, perquè a mi em pasen els capítols ja que la estic veient desde el principi. I no et la primera persona que em parla d’Anatomia de Grey, així que també me l’apunto a la llista.
  Seguirem en contacte per parlar de series ;), el primer capítol… genial.
  Petonets!

  P.D. Això de que no se’t publiquin al principi els comentaris és perquè els he d’aprovar jo, perquè m’entra molta spam i és l’únic sistema que em funciona, ho sento 😉

 10. Aliiasa says:

  aina:
  Jejeje, jo hi han algunes sèries que no les començo a veure perquè sé que m’enganxaré… Això és com el tabac xD.
  Petons!

 11. Aliiasa says:

  Abril Plank:
  Hi ha molts dies que no puc veure ni tan sols un capítol, però quan em sobra una miqueta de temps (pocs dies, jeje) en veig tants com puc, un o dos de cada sèrie :P. Deu ser això de que tinc el cap fregit…

  Petonets!

 12. Aliiasa says:

  Malkav:
  Veronica Mars i Anatomia de Grey no les he vist (encara, jeje), però Lost i Prision Brake són genials, les meves preferides… I tens raó, per el que fan a la tele…
  Abraçades!

 13. Aliiasa says:

  eudald:
  Uish és que jo em prenc molt en serio el que pasa a les sèries, de vegades m’he de recordar a mi mateixa que tot és ficció…
  Això de la gralla… Mira, vaig aprenent tant com puc… 😉

  Saluts!

 14. Aliiasa says:

  efe:
  Sí que em deixa disfrutar de les altres coses, i tant! Potser em pren hores de son, però vaja… Tampoc no massa.

  Petons i abraçades!

Leave a Reply