Quins nassos

No suporto que la gent faci allò que jo mai faria.
Quines ganes de tocar els ous nassos a algú. Quines ganes de deixar anar barbaritats a les esquenes d’una persona, i a més sense raó. Que maco, oi? Però vaja, no podia esperar res més de gent tan immadura com és el cas.
I és que lo pitjor és que l’assumpte no anava amb mi…
Doncs bé, si tenia tanta ràbia al cos que s’hagués comprat un conillet de peluix i li hagués fotut cops de puny (com la mare de la Nené), però incloure a tercers és de ser mala gent.
I mira que a mi ja no m’afecta el que em pugui dir aquesta persona. A mi em molesta que la gent li segueixi el rotllo per ser una tia super-guay, immadura però super-guay.
No ets perfecta nena, a veure si ens ho fiquem al cap!

P.D. Em sembla que jo també necessito un conillet de peluix…

6 Responses to “Quins nassos”

 1. efe says:

  Ui, si no dónes més informació…
  En tot cas, tens raó. Actituds com la que descrius són un signe de maduresa. El que tu has de procurar (el que jo procure) és que no t’esquitxe. Vull dir que no et faça mal amb el seu comportament i tambés, és clar, no entrar en el seu lloc.

  Una abraçada

 2. Abril Plank says:

  Buah, ignora-la… Si és que n’hi ha que ni a barrades al cap es posarien rectes.

  En fi, d’estúpids i subnormals profunds n’està el món ple.

  (si fa falta que caigui misteriosament pes les escales, ja saps on em tens 😉 )

 3. iruNa says:

  Saps què? no val gens la pena passar un mal rato i enfadar-te per culpa de gent que no s’ho mereix. Entenc però que et sentis així i sí creus que et pot anar bé dona uns quants cops de puny a algun nino de pelux i després PROU! no hi donis més voltes. Ànims!

 4. Aliiasa says:

  efe:
  Sí, realment ja m’importa un rabe el que em pugui dir, el que està clar és que ho fa per tocar els nassos, però vaja… ja m’he acostumat a les seves tonteries, i tot i que a vegades em treu de polleguera, intento no entrar en el seu joc i escriure un post per desfogar-me…
  Un petonet!

 5. Aliiasa says:

  Abril Plank:
  Això és el que necessita precisament, una barrada al cap donada a temps…
  (Un accident misteriós, xD)
  Petons maca!

 6. Aliiasa says:

  iruNa:
  Tens tota la raó, no es mereix ni que m’emprenyi per les seves criaturades, però és que va posar el dit a la llaga i és clar, cou. De totes maneres, d’aquestes coses se n’apren molt, i per un altre cop ja estaré previnguda.
  Petons i abraçades!

Leave a Reply