Gralla

Gralla boix

Si ja tenia poc temps, ara menys, perquè estic aprenent a tocar la gralla. És l’instrument que toquen els geganters, els castellers, els bastoners i d’altres. És més difícil del que sembla, però m’ho passo molt bé. Ara només toca comprar-me una gralla (la de la foto ja m’està bé) i tornar-li a ELL la que m’ha deixat. I ara marxo, perquè tinc assaig (de gralla) i ja faig tard. Si és que els dies haurien de ser més llargs…

P.D. Últimament no visito gaire els vostres blogs, em sap greu, però és que amb prou feines paro davant de l’ordinador… A veure si trobo temps i recupero el temps perdut. Abraçades!

9 Responses to “Gralla”

 1. Abril Plank says:

  Uo!!! Els meus veins toquen la gralla… (els de casa, no els de bcn). xD i… SÍ, és un instrument ultra animat!.

  ^^, quan en sapiguis una mica ens grabaràs un audio tocant la gralla no? xDD

 2. efe says:

  Ostres quines coses més xules que fas, quina enveja!!!!! I no et preocupes si no visites el meu bloc. Estàs perdonada. ;-P

 3. Aliiasa says:

  Abril Plank:
  I tant que és animat!
  Això de l’audio està una mica més complicat, perquè a part de que no sé penajar audio :S, el so de la gralla és molt estrident i si no saps tocar molt i molt bé, sona bastant xungo. De totes maneres, trigaré a saber-ne…
  Petonets!

 4. Aliiasa says:

  efe:
  Doncs ja saps que has de fer quan vinguis a Barcelona, jeje. 😉
  Un petonàs!

 5. ALICIA says:

  EL PENSADOR A AVANDONAT I DESTRUIT LES DONES DE LA SEVA VIDA PER UN BRISALL DE MAR.

 6. words says:

  OI! tiruriruri…ara m’has fet pensar en el sons d’aquestes festes!

 7. Aliiasa says:

  words:
  I ben macos que són 😛
  Petonets

 8. MUNKS says:

  Ei, jo també em vull comprar una gralla, però no sé on… algú sap algun lloc a barcelona o arreu?

 9. Aliiasa says:

  MUNKS:
  Si entres a aquest enllaç:
  http://www.sansluthier.net/web_catala/sansluthier.htm

  (copia i enganxa, pq no sé fer enllaços), trobaràs informació sobre les gralles: preus, models, etc.

  Saluts!

Leave a Reply