Concurs de Tarragona 2006

Concurs de Tarragona

Segur que no guanyarem, però ens ho passarem tan bé! Quina pena que només es faci cada dos anys el concurs… Ja tenia ganes!
Diumenge dia 1 d’octubre a la plaça de Braus de Tarragona, de 10h del matí a… no sé, això mai se sap.

8 Responses to “Concurs de Tarragona 2006”

 1. words says:

  Ai, desde que vaig veure aquella nena que va caure, li tinc una mica de respecte a això i em fa gaire gràcia. jejej jo soc dona de tocar peus al terra, o sino a la lluna, però tot ben fermm 😛

 2. efe says:

  ostres, em queda una mica lluny. si no aniria a veure’t. després parlaries al teu bloc que hi havia un tio que cridava: punts suspensius, aliiasa, punts suspensius, aliiasa.
  Com que el dia de què parles és avui, espere que ho estigues passant d’allò més bé. I si no guanyeu, doncs ja ho fareu un altre any. L’important no són les metes sinó el camí. I no ho dic jo que ho diu Kavafis.
  Sort!

 3. Abril Plank says:

  Ei, doncs molta sort i molta festa!! (Això surt per la tele, oi?)

 4. words says:

  Uo ho vaig veure per la tv!

 5. Aliiasa says:

  words:
  Allò que va passar va ser una cosa molt estranya, el problema el van tenir (sobretot) els metges, que se’ls hi va complicar massa el tema i no ho van trobar a temps. Bueno, sonarà a excusa, però realment és un cas molt i molt especial. Hi han estudis que demostren que jugar a futbol, a bàsquet, handbol, o al pati de l’escola és més perillós. No t’explico tot això perquè canvïs d’idea, si no perquè vegis que és un tema que està molt cuidat i que es va amb molt de compte 😉

 6. Aliiasa says:

  efe:
  Jeje, una mica dificil hagués estat per trobar-nos amb la gentada que hi havia, (es calcula que uns 6000 castellers més o menys). Va estar molt divertit. Nosaltres, com ja pensavem, no vam guanyar, vem quedar en 9na posició de 18 que n’hi havien. Al mig com el dijous. Prou bé.

 7. Aliiasa says:

  Abril Plank:
  Moltes gràcies, la festa va estar molt i molt bé :P. Sí que va sortir per la tele, però ara ja és una mica tard. De totes maneres per si t’interesa, tots els diumenges a les 20.30h al 33 fan un programa de castells que es diu Quarts de Nou que està prou bé.

 8. Aliiasa says:

  words:
  A si? Quina gràcia 😉

Leave a Reply