Malaltona

Em fa mal la panxona, i ara no sé si és que he menjat quelcom que m’ha sentat malament o és la festa d’ahir a la nit que m’ha passat factura… De totes maneres encara no he provat de menjar res i potser simplement és que tinc l’estomac buit i després estaré com una rosa. De moment només sé que me n’he anat a dormir a les 7.30h del matí i que a les 13h ja estava amb els ulls oberts com a plats.

Odio aquests dies, i encara més quan és dissabte i sobretot perquè avui comença la festa major del meu barri, i perquè hi ha assaig, i perquè ja tenia plans, i perquè tinc son, i perquè a ningú li agrada estar malalt. Quina ràbia!

10 Responses to “Malaltona”

 1. efe says:

  Oooooooh, pobreta. Sí, que fa ràbia sí. Perquè no prens alguna cosa? alguna infusió o una cosa així.

  Besets
  I millorat (i ràpidament)

 2. words says:

  Aix les festes que pasen factura! be, espero que et reuperis aviat!

 3. iruNa says:

  Vaja, vaja… m’alegra saber que no sóc la única que està xunga! Jo diria que et convindria menjar una miqueta. Si et serveix de consol jo ahir també vaig sortir, he arribat a casa a les 11 del matí, m’he obligat a dormir a quarts de 12 (pq jo quan ja és de dia em costa molt dormir) i quarts de 2 ja estava desperta. I mira tu, que ja són les 5 de la tarda i encara estic per aquí! És horrorós… i sí, tinc la panxa feta una piltrafa i el cos masegat, i tinc son però no puc dormir…
  No se si t’ha animat veure que hi ha algú que potser està pitjor que tu…
  ànims que segur que et poses boneta ben aviat!!!

 4. Nimue says:

  ja estàs millor?? ànims! 🙂

 5. Aliiasa says:

  efe:
  Les infusions no m’agraden, i tampoc no m’agrada prendre medicines… Així que la majoria de cops que em trobo malament simplement menjo més suau…

 6. Aliiasa says:

  words:
  I tant… cada cop n’estic més convençuda de que va ser la festa del dia abans…

 7. Aliiasa says:

  iruNa:
  Espero que poguessis dormir i descansar la panxona, jo la veritat és que després de menjar una mica, ja em vaig trobar millor… Espero que ja estiguis recuperada al 100%.
  Petonets!

 8. Aliiasa says:

  Nimue:
  Doncs sí, ja em trobo bé, tot i que (com he dit al’iruNa), després de menjar una micona ja em trobava molt millor.
  Abraçades!

 9. yaki says:

  Aiiiins…. les festes, les festes. Aquí com a bona fiestera que sóc i mal de panxa en tinc sempre al dia després (begui o no begui) et recomano… Infusió de “Te Rojo”. O, el ja clàssic, Vichy Catala.

  Enga, cuida’t!

 10. Aliiasa says:

  yaki:
  Doncs s’haurà de provar, perquè tot i no agradar-me massa cap de les dues coses, si això farà que em senti millor…
  Moltes gràcies 😉

Leave a Reply