Plutó

Mercuri, Venus, Terra, Mart, Júpiter, Saturn, Urà, Neptú i Plutó. No sé per què, però m’estic veient de gran, amb dos nens a la meva falda i explicant-lis la trista història del planeta que va ser exclòs del Sistema Solar per ser massa petit.

12 Responses to “Plutó”

 1. iruNa says:

  Quatre paraules han sigut suficients per evocar-me una imatge tendre i melancòlica.

 2. aina says:

  estic amb la iruNa…
  encara que jo lo dels fills no ho veig clar,
  ho canvio per nebots, va
  😉

 3. Aliiasa says:

  iruNa:
  Sí, tendre i melancòlica…

 4. Aliiasa says:

  aina:
  Jeje, en realitat no he parlat de fills al post, simplement de nens, però he de reconèixer que pensava en fills 😉

  Una abraçada!

 5. efe says:

  Dis-los a més (als teus fills) que a més de llevar-lo de planeta, li van dir “enano”.
  Un post molt bonic Aliiasa.

 6. Nimue says:

  ui, però Plutó continua en el sistema solar… només li han canviat el nom. 😉

 7. Aliiasa says:

  efe:
  Gràcies, una abraçada ben forta 😉

 8. Aliiasa says:

  Nimue:
  Sí, però a més de canviar-li el nom, ara ja no és considerat un planeta perquè és massa petit…
  Un petonet!

 9. yaki says:

  … a mi m’han tallat el rollo. Perquè quan cantaves els planetes al final Plutó quedava de perles… Són la pera, fan i desfan al seu gust i nosaltres a menjar. En fi, serà una gran història que explicar, tens raó. 🙂

  Fins aviat!

 10. Aliiasa says:

  yaki:
  Doncs no m’ho havia plantejat, però és veritat, quedava molt bé acabar els planetes amb Plutó… que farem ara?

 11. aroa says:

  No sé si es perque tinc les hormones ballant, però m’he emocionat llegint, i m’he imaginat de gran, amb tot de tattoos, moltes arrugues i el cabell de colors, explicant als nets que de petita em van fer aprendre un planeta més. Aish. Molt maco nena, cuida’t eh?
  Petons,
  Aroa

 12. Aliiasa says:

  aroa:
  Gràcies maca, jo també m’he vist així.
  Cuida’t tu també!
  Petonets!

Leave a Reply