Retorn

Una mirada o una carícia em seria prou, però no hi ets, no hi sóc. Et busco i no et puc trobar, perquè estem lluny, perquè encara no han passat els dies. Et miro a la foto de la cartera i em sembla una eternitat, sense tu la meva ment no té tema de conversa, només hi ets tu, i tu, i també nosaltres. I és llavors quan me’n adono de que t’estimo com abans, que no me’n canso de repetir que no puc estar sense tu, perquè és veritat. I que quan et trobi t’abraçaré, i no et voldré deixar anar en tot el dia. Et miraré i t’explicaré com han anat aquests dies, però sense deixar-te anar la mà, perquè no ens tornem a separar. Jo no vull. I amb un petó deixaré anar tot el que sento, que és molt, i deixaré anar un somriure d’aquests que t’agraden, d’aquests sincers que només surten els dies especials, com aquest.

6 Responses to “Retorn”

 1. efe says:

  Ostres, que bonic! Que passe el temps com més aviat millor. Ànims

 2. yaki says:

  … Jo no sé si estic amb efe. Per una part m’alegraria que passes ràpid el temps per tu. Però per l’altra si estar esperant et fa escriure coses com aquesta… Que s’aturin les manilles del rellotge! 😛

 3. Aliiasa says:

  efe:
  Gràcies, ja estic amb ell de nou, quines ganes que tenia!!

 4. Aliiasa says:

  aina:
  Un petonet 😉

 5. Aliiasa says:

  yaki:
  Moltissimes gràcies wapa!
  Petonets!

Leave a Reply